SİYASET Haber Girişi : 13 Haziran 2019 21:21

Ahmet Arslan Binali Yıldırım İçin İstanbul'a Karargah Kurdu

Ahmet Arslan Binali Yıldırım İçin İstanbul'a Karargah Kurdu
23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimleri için geri sayım sürerken AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan İstanbul ölçeğinde sahada çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Kars Olay-Haziran ayı itibariyle Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek olmak üzere İstanbul'a gelen AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan her platformda Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşehrileri ile bir araya gelerek sadece İstanbul'u değil tüm Türkiye'yi ilgilendiren seçimin öneminden bahsediyor.
Zira İstanbul seçimleri şehirde ikamet etmeyen insanları kağıt üzerinde pek bağlamasada bu ülke'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor.İşte bu manada Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan başta olmak üzere AK Parti Kars İl Teşkilatı, İlçe Belediye Başkanları ve dernek temsilcilerinin de eşlik etmesiyle birlikte partilerinin programı gereği kentin sokaklarını karış karış gezerek vatandaş buluşmaları gerçekleştiriyorlar. Hemşehri buluşmaları kapsamında özellikle Dernekler ile sık sık temaslarını sürdüren Ahmet Arslan ve AK Parti Kars teşkilatı yaptıkları toplantılarda içi dolu,yapıcı ve yükseltici söylemler ile değişik frekanstaki vatandaşlarında beğenisini alıyorlar.İstanbul'un CHP'ye teslim edilmemesi için adeta seferber olan parti mensupları İstanbul'un dertlerine derman olma gayesiyle yürütülen çalışmalara desteklerini seçim gününe kadar sürdürecekler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.