TÜRKİYE Haber Girişi : 21 Ocak 2021 13:56

Adalet Bakanı Gül, Soylu'yu mu kastetti

Adalet Bakanı Gül, Soylu'yu mu kastetti
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Adalet Bakanının cübbesi yoktur, görevim süresince o cübbeyi giymedim ve kimse kusura bakmasın asla da giymeyeceğim." dedi.

Kars Olay- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Hakimevinde "5. Yılında İstinaf Mahkemeleri Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Klavye başına geçip sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum: Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler. Bu işleyişi beğenmeyen gider itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz." dedi.

 

BAKAN GÜL SÜLEYMAN SOYLU'YU MU KASTETTİ? İçişleri Bakan Süleyman Soylu, sosyal medyada annesi ile olan fotoğrafının altına hakaret eden kişinin adli kontrol şartıyla serbest kaldığını belirtti. Soylu, "Annemle fotomun altına küfreden alçak mahkemeye çıkıyor ve adli kontrolle serbest" demişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.