KARS Haber Girişi : 03 Eylül 2018 08:37

Kars’ta Özel İdare Genel Sekreteri Kim Olacak?

Kars’ta Özel İdare Genel Sekreteri Kim Olacak?
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İzci’nin Karaçoban Kaymakamlığına atanmasıyla birlikte boşalan genel sekreterlik koltuğuna kim getirileceği şimdiden merak ve heyecan oluşturmuş durumda.

Kars Olay / ÖZEL HABER- Kars’ta özellikle köylere götürülen hizmetin neredeyse tamamını karşılayan Kars İl Özel İdare Genel Sekreterliği yapan Eski Susuz Kaymakamı ve Genel Sekreter Yusuf İzci’den boşalan koltuğa yeni genel sekreterin kimin getirileceği belirsizliğini koruyor. 
Geçtiğimiz yıllarda sırasıyla Akif Pektaş, Erdinç Dolu ve Yusuf İzci’nin yaptığı genel sekreterlik görevine bu defa Kaymakam veya Vali Yardımsıcı mı? Yoksa Ağrı, Ardahan, Iğdır’da olduğu gibi yıllardır Özel İdare tecrübesi olan teknik bir isim mi atanacak şimdiden merak ve heyecanla beklenmekte. 
Son olarak Türkiye’de 51 ilinden 49 ü özel idare teknik bilgisi olan biri yaparken sadece Türkiye’de 2 Vali yardımcısı özel idare genel sekreterliği yapmakta, eğer ki yine Karsa Vali yardımcısı yollanırsa bu sayı 3 olacak.