KARS Haber Girişi : 23 Nisan 2020 01:30

79 Yaşındaki Yaşlı Amcaya Kars Yunus Timleri Sahip Çıktı

79 Yaşındaki Yaşlı Amcaya Kars Yunus Timleri Sahip Çıktı
İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderilen talimatla 65 yaş ve üzeri vatandaşların evden çıkmasına getirilen kısıtlamadan dolayı Bülbül mahallesinde yaşayan yaşlı adama Kars Polisi şefkat elini uzattı.

Kars Olay-İçişleri Bakanlığının aldığı koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü yaşlıların sokağa çıkma kısıtlaması tüm Türkiye’de uygulanmaya devam ediyor. Kars'ta yasağa rağmen dışarı çıkan yaşlı bir vatandaşın ihbarını alan polis ekipleri 79 yaşındakı yaşlı amcayı eczaneye ilaç almaya giderken buldu. Yaşlı amcayla birlikte eczaneye giderek ilacını alan Kars Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, yaşlı adamı yaşadığı eve götürdü. 65 yaş ve üstü sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 79 yaşındaki amcanın evine giden polis ekipleri bakıma muhtaç olduğunu saptadığı vatandaşı daha sonra Kars Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine teslim ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.