İLÇELER Haber Girişi : 01 Temmuz 2021 23:57

55 yaşında üniversite sınavına girdi!

55 yaşında üniversite sınavına girdi!
Kağızman ilçesinde Belediye personeli olan 55 yaşındaki Şahmettin Çolak, lise sınavını dışarıdan bitirdiklen sonra üniversite sınavına girdi.

Kars Olay- Kağızman'da liseden yeni mezun gençlerin yanı sıra onların Babası yaşındaki Şahmettin Çolak da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YSK) heyecanı yaşadı. Çocuk yaşlarından bu yana okumayı ve kendi işini çok seven Çolak, bu iki hayalini de gerçekleştirmek için yaş engeline takılmadı.

 

 

"ÇOCUKLARIMIN ÜÇÜNÜDE ÜNÜVERSİTE MEZUNU ETTİM SIRA BENDE"

Yoğun bir maratonun ardından oğullarım yaşındaki gençlerle sınav sorularını cevaplayan Çolak, 135 dakika sonra okuldan çıktı. Soruların çoğunu cevapladığını belirten Şahmettin Çolak, sınav sonucundan umutlu olduğunu söyledi. Öğrenme tutkusunu dile getiren ve öğrencilik hayatının çok zevkli olduğu belirten Çolak, "Ben çocuklarımın üçünüde ünüvertıtede okuttum mezun ettim her sınavda ben onları sınava götürüp sınav salonu önünde beklerken Bu kez çocuklarım beni sınava getirip sınava soktular,Onların yaşadığı sınav heyacanını bu kezde ben yaşadım.Bende oğullarıma söz verdim bu sınava gireceğim ve kazanacağım okumanın yaşı yoktur " şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.