KARS Haber Girişi : 02 Şubat 2020 01:58

30 Ekim Mahallesi Taziye Evi Açıldı

30 Ekim Mahallesi Taziye Evi Açıldı
Kars Valiliği tarafından yapılan, malzemesi İşadamı Yasin Aşkın Yıldırım tarafından donatılan Taziye Evi, hizmet vermeye hazır hale getirildi.       

Kars Olay-Yıldırım, “Yıllar önce mülkü ile birlikte ilk taziye evini Kars halkının hizmetine sunduğumuz zaman Temel Yıldırım ailesi olarak Kars halkına bir söz verdik. Kars şehrimizi ciddi zorluklarla kurulan çadır taziye evlerin den kurtarıp Kars halkına yakışır modern taziye evlerinin inşasına ve donanımına her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Mahalle halkı, muhtarı ve imamıyla el ele verip Kars’ımızda bulunan 23 mahalleye 23 taziye evi sözünü verdik. Çok şükür bugün 13’üncü mahallemizin taziye evinin iç donanımını tamamlayarak hizmet etmesine vesile olduk. 10 mahallemizin de taziye evlerini devletimiz ve mahalle halkı ile el ele verip RABBİM'in izniyle tamamlayacağız.” dedi.

 

30 Ekim Digor Yolu TOKİ Mahalle Muhtarı Gül Sevim Akar ve Mahalle Cami İmamı Necmi Nur da, “Mahallemizin çok ihtiyacı olan taziye evinin yapımında emeği geçen Başta Kars Valimiz Sayın Türker ÖKSÜZ olmak üzere katkısı bulunan herkese, İşadamı Yasin Aşkın YILDIRIM'a mahalle sakinleri olarak çok teşekkür ederiz. İnşallah Sayın Valimiz açılışını yapıp bizleri onurlandırırlar.” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.