KARS Haber Girişi : 30 Ağustos 2018 00:13

284 Kahraman Askerimiz Kars'tan Suriye'ye Uğurlandı

284 Kahraman Askerimiz Kars'tan Suriye'ye Uğurlandı
Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Fırat Kalkanı ve Zeytindalı Harekatları ile Suriye’de güvenli hale getirilen bazı bölgelerde görevlendirilmek üzere Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanlığına bağlı 284 asker Kilis’e uğurlandı.

Kars Olay- Sınırlarımız ötesinden ülkemize yönelen terör tehditlerini ortadan kaldırmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından sınır ötesinde düzenlenen operasyonlara katılmak üzere bölgede görev alacak olan Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanlığına bağlı 284 kahraman askerimiz için uğurlama töreni düzenlendi.
 
Kars Harakani Havalimanında düzenlenen törene; Kars Valisi Rahmi Doğan, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanı Albay Bilgin Çetinbağ, Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik katıldı.
 
Uğurlama töreninde askerlere hitaben konuşan Vali Doğan, Devletimizin, ülkemize karşı yurt içinde ve yurt dışından yönelen terör tehdidine karşı her türlü tedbiri alacak kudrette olduğunu belirterek terör örgütleri ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini söyledi.
 
Devletimizin her zaman mağdur ve mazlumların yanında yer aldığına işaret eden Vali Doğan,  bu milletin evlatları olarak vatan, millet, bayrak ve devlet uğruna her zaman göreve hazır olduklarını belirterek 284 askerimizi de bu kararlılık içesinde uğurladıklarını söyledi.
 
Terör örgütlerine karşı amansız mücadele veren bütün kahramanlarımıza Allah’tan başarılar dileyen Vali Doğan, konuşmasının ardından tek tek tokalaştığı kahraman askerlerimizi görev yerlerine uğurladı.
Kars Valisi Rahmi Doğan'ın konuşmasının ardından askerlerimiz Suriye’ye gitmek üzere Kilis’e uğurlandı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.