KARS Haber Girişi : 06 Şubat 2018 12:51

Kütük Evlerin Oda Fiyatları Belli Oldu!

 Kütük Evlerin Oda Fiyatları Belli Oldu!
Kars Sarıkamış ve Çıldır Kütük evin oda fiyatları açıklandı. Hafta İçi 250 Tl Hafta Sonu 300 TL.

Kars Olay- Kars Sarıkamış ve Çıldır’ın turizmine büyük katkı sunan Kütük Evlerin gecelik oda fiyatları açıklandı. Kars Valisi Rahmi Doğan’ın, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ında desteğini arkasına alarak bir seneden az bir zamanda yapımını tamamlatıp Kars’ın Karslının ve il dışından gelen yerli yabancı turistlerin hizmetine sunulan kütük evlerin oda fiyatları gecelik 250 Tl ile 300 Tl olarak belirlendi. Kış turizmine büyük katkı sunan kütük evlere vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Kütük evler Kars Valiliği İl Özel İdaresi Şirketi Olan Sarıkamış Dağ A. Ş. Tarafından yönetiliyor. 

SARIKAMIŞ DAĞ A.Ş AÇIKLADI;
Sarıkamış Dağ A.Ş’den Yapılan Açkıklamada Şöyle Denildi; ”Sarıkamış Kütük Ev konaklama bölümü ile hizmetinizde. Kayak merkezimizin hemen yanı başında muhteşem manzara eşliğinde konaklama bölümü ile hizmetinizdeyiz. Kahvaltı dâhil oda fiyatı hafta içi 250 TL, hafta sonu 300 TL İletişim: 0474 413 54 54”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.