Kars Olay- Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen "Beraber Yürüyelim" farkındalık etkinliğine katılmak isteyen vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile Evliya Cami önünde bir araya geldi.

 

Programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kars İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hidayet Arıkan, kurum müdürleri, vatandaşlar ve sporcular katıldı.

 

Evliya Camisi önünde bir araya gelen vatandaşlar "Herkes İçin Spor", "Sporla Hayatı Hisset" pankartları ve Türk Bayrakları ile başladıkları yürüyüş Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Heykelinde son buldu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat burada yaptığı açıklamada; "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından bu yıl "Beraber Yürüyelim" etkinliği tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak ilimizde de yapılıyor. Amacımız yürüme, bisiklete binme ve  ulaşım gibi çevremiz ve sağlımızın korunması konularında fayda sağlayacağı ve farkındalık yaratması amaçlanmaktadır." dedi.

 

Cumhuriyet Meydanında yapılan açıklama sonrasında yürüyüşe katılan vatandaşlarla beraber toplu fotoğraf çekilmesi sonrasında program son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.