KARS Haber Girişi : 18 Mart 2023 13:43

Yüksek Mimar Kadir Bilgir, CHP’den Aday Adayı

Yüksek Mimar Kadir Bilgir, CHP’den Aday Adayı
Yüksek Mimar Kadir Bilgir, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kars Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Kars Olay- Umut dolu yarınlar için, hayaller kuran çocuklar için, daha yaşanabilir ve daha ADALETLİ bir TÜRKİYE için güneş yeniden “Doğu”dan doğacaktır, diyen Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kars Milletvekili Aday Adayı Kadir Bilgir açıklamasında şu görüşlere yer verdi :

“Öncelikle ülkemizde yaşanan deprem ve sel felaketlerinde hayatlarını kaybeden insanlarımıza Allah tan rahmet, kalan yaralılarımıza ise acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun. Umarım böyle bir acıyı ne biz nede bizden sonrakiler bir daha yaşamayız

Kars’ta doğmuş, büyümüş, okumuş ve iş hayatına Kars’ta devam eden bir kardeşiniz olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olduğumu açıklıyorum.

Kars’ın ve Ülkemizin sorunlarının neler olduğunun bilincindeyiz ve bunları değiştirmek için ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz.

Ülkemizin geleceği için Türkiye de acil bir şekilde iktidar değişikliğinin olması gerekmektedir. Sayın Genel Başkanımız 13.üncü Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu, hepimizin desteği ile Cumhurbaşkanı olacaktır. Hepimiz özlenen bir Türkiye için, daha ADALETLİ bir Türkiye için ve daha yaşanabilir bir Türkiye için sayın Kılıçdaroğlu’nun yanında dimdik duracağız. Makamlar ve mevkiler birilerinin çıkarları için yada rantları için olmamalıdır. Milletvekili halk için olmalıdır, halkının yanında olmalıdır.

Umut dolu yarınlar için, hayaller kuran çocuklar için, daha yaşanabilir ve daha ADALETLİ bir TÜRKİYE için güneş yeniden “Doğu”dan doğacaktır…” İfadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.