KARS Haber Girişi : 18 Ocak 2022 13:21

Yol Kenarına Köpek ve Yavrularını Bırakıp Kaçtılar

Yol Kenarına Köpek ve Yavrularını Bırakıp Kaçtılar
Kağızman Erzurum yolu üzerine 30’a yakın yavru köpek yol kenarına bırakıldı. Yavrulardan bazıları araçların altında kalarak can verdi.

Kars Olay- Kağızman Erzurum Karakurt Yolu’nda yol kenarına 30’a yakın yavru köpek bırakıldı,Köpek ve yavrularından bazılarını araçlar altında kalıp can verirken diğerlerine yakın köylüler sahip çıktı.

 


BAZILARI ARAÇ ALTINDA KALARAK CAN VERDİ

İşlek yolda kaderine terk edilen yavru köpekler araçların altında kalarak can verirken, hayvanseverler olaya tepki gösterdi. Araçların hızla seyir ettiği yolda köpeklerin yola çıkmasının kazalara da davetiye çıkardığını belirten vatandaşlardan Tuncay Çelik yetkilileri uyararak;  “Ben Zeraphane köyü servis şöförüyüm bizim yolun üzerine hem büyük hemde yavru köpek olmak üzere en az 15 20 köpek bırakmışler. Her gün köye gidiş gelişlerimde 20 25 ekmek getirip veriyorum. Bana alıştılar aracımın kurnasını çalınca saklandıkları yerden çıkıp geliyorlar. Benim ricam bir an önce bu köpeklerin bu yoldan alınması. Bu yolda araçlar hızlı gidiyor. Yola çıkan köpekler araçların altında kalıyor. Sürücüler açısından da tehlikeli bir durum. Köpeklere çarpmamak için manevra yapıyorlar. Büyük bir kazaya meydan vermeden bir an önce gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz” Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.