İLÇELER Haber Girişi : 28 Nisan 2023 22:49

Yeşil Sol Partisi Selim'de Halkla Buluştu

Yeşil Sol Partisi Selim'de Halkla Buluştu
Yeşil Sol Parti'nin dünkü Selim ilçe seçim koordinasyon merkezinin açılışında esnaf ve halkla buluşma programı düzenlendi.

Kars Olay- Etkinliğe Yeşil Sol Parti milletvekili adayları Gülistan Kılıç Koçyiğit, Gülcan Alp, Sertaç Çelikkaleli, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Esnafın ve halkın Yeşil Sol Parti milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösterdi.

Açılışta milletvekili adayı Gülistan Kılıç Koçyiğit yaptığı konuşmada, 21 yıldır bu ülkenin başına bela olan bu iktidarsız iktidarı biran önce başımızdan defetmek için 14 Mayıs'ta gereken cevabı vereceğiz. Vatandaşın mutfağına ateş düştüğünü belirten Koçyiğit, Kars halkını sağlıkta Erzurum'a muhtaç edenlerin, gübre, mazot ve tohumda vatandaşı yurtdışına adeta abone edenlerin iktidarını sandığa gömeceklerini söyledi.

Selim programın ardından adaylar ve parti yöneticileri merkez ve köylerde bazı taziyelere katılıp, aile ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.