KARS Düzenleme Tarihi : 31 Ekim 2020 22:45 Haber Girişi : 31 Ekim 2020 22:56

Vali Öksüz ve Kars Siyaseti Ankara'dan Memnun Döndü

Vali Öksüz ve Kars Siyaseti Ankara'dan Memnun Döndü
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'la birlikte gerçekleştirdiği Ankara temaslarının detaylarına Kars Olay ulaştı.

Kars Olay-AK Parti Kars Milletvekili ve 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, AK Parti Kars Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Kars’taki yatırımlar için destek turuna çıktılar.

 

KARS'I İHYA EDECEK PARA'NIN SÖZÜ ALINDI!
Kars Olay'ın ulaştığı özel bilgilere göre Ankara çıkarması yapan heyet Başkent dönüşü Kars'a yapılacak yatırımlar için istediklerini aldıkları öğrenildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret eden Kars heyeti şehir açısından hayati önem arz eden yatırımların sözünü aldıklarını öğrenilirken, dudak uçuklatan bir paranın da en sözünün alındığı yine edinilen bilgiler arasında.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.