KARS Düzenleme Tarihi : 12 Temmuz 2020 21:32 Haber Girişi : 12 Temmuz 2020 21:35

Vali Öksüz Selden Zarar Gören Köylere Gitti

Vali Öksüz Selden Zarar Gören Köylere Gitti
Kars Valisi Türker Öksüz, Selim İlçesinde Selden Zarar Gören Köylerde İncelemelerde Bulundu.

Kars Olay-Kars Valisi Türker Öksüz, şiddetli yağışa bağlı sel ve su baskınlarının etkili olduğu Selim İlçesine bağlı Başköy, Oluklu, Yeşiltepe ve Gelinalan köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Kağızman Kaymakamı ve Selim Kaymakam Vekili İshak Çınar, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Fatih Tekcan ve AFAD İl Müdürü Oktay Aygan’ın hazır bulunduğu ziyarette köylülerin sorun ve isteklerini dinleyerek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Öksüz, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

İncelemelerin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kars Valisi Türker Öksüz, iki gündür süren yoğun yağışlar neticesinde yaşanan su baskınları ve selin ardından can kaybı olmamasının en büyük teselli olduğunu belirterek, vatandaşlarımızın canlarının herşeyden değerli olduğunu devletin tüm imkânları ile vatandaşının yanında olduğunu söyledi.

 

Köylerde; tarım arazileri, içme suyu şebekeleri ile bazı evlerde ev eşyalarının zarar gördüğünü belirten Vali Türker Öksüz, yaşanan sel ve su baskınlarının ardından ilgili birimlerce hasar tespit çalışmalarının yapıldığını ve akabinde zararların karşılanıp vatandaşların sıkıntılarını gidereceklerini söyleyerek selden zarar gören tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.