KARS Haber Girişi : 22 Mayıs 2020 03:45

Vali Öksüz Kars Çayı Islah Projesi İnşaatını İnceledi

Vali Öksüz Kars Çayı Islah Projesi İnşaatını İnceledi
Vali Türker Öksüz Kars Vadisi Projesi kapsamında bulunan Kars Çayı Islah Projesi çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kars Olay-Allahuekber Dağlarından doğup, Arpaçay Barajına dökülen Kars Çayının inşaat ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen Kars Valisi Türker Öksüz yetkililerden bilgi aldı.

 

Kent merkezinin önemli bir kısmından geçen Kars çayının ıslah edilerek bölge halkına ve turistlerin kullanımına sunulmasını amaçlayan pojenin geçtiğimiz günlerde başlamasıyla birlikte çalışma alanını gezen Kars Valisi Türker Öksüz yapılan çalışmalarla ilgili projenin bir an önce bitirilmesi için talimat verdi.

 

Kars Valisi Türker Öksüz, yapımına başlanan Kars Çayı Islahı Projesi inşaat çalışmalarını inceleyerek, yapılan çalışmalarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Öksüz, Kars'ın değerine değer katacak projenin bir an önce bitirilmesi için talimat verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.