KARS Düzenleme Tarihi : 09 Ekim 2020 00:02 Haber Girişi : 09 Ekim 2020 00:05

Vali Öksüz'den Asfalt Çalışmalarına İnceleme

Vali Öksüz'den Asfalt Çalışmalarına İnceleme
Kars Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Türker Öksüz, Kazımpaşa Caddesi'nin devamındaki bölümde sürmekte olan asfalt çalışmalarını inceledi.

Kars Olay- İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Belediye Başkan Vekili olarak atanan Kars Valisi Türker Öksüz, belediye çalışmalarını inceleyerek yetkililere talimat verdi.

 

Vali/Belediye Başkan V. Türker Öksüz geçtiğimiz gün, Kazımpaşa Caddesi'nin devamındaki bölümde olup, araç sürücülerini adeta canından bıktıran bağlantı yolunun yapılması için talimat vermişti.

 

Belediye ekipleri tarafından araç trafiğine kapatılan yol iş makinaları ile sökülmüş, ardından geçen kısa süre içerisinde sıcak asfalt serim işlemi başlatıldı. Vali/Belediye Başkan V. Öksüz bugün bağlantı yolunda gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı ve en kısa sürede bitirilerek trafiğe açılması talimatı verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.