SİYASET Haber Girişi : 23 Ekim 2021 16:35

Uğur Işılak AK Parti Kars Teşkilat Akademisinde Sahne Aldı

Uğur Işılak AK Parti Kars Teşkilat Akademisinde Sahne Aldı
AK Parti’nin Kars'ta düzenlediği "Teşkilat Akademisi" eğitiminde Uğur Işılak sahne aldı. Teşkilat üyelerinin heyacanı dikkatlerden kaçmadı.

Kars Olay- AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nın düzenlediği  ve Pazar'a kadar devam edecek olan Kars Eğitim Programı coşku ve heyecanla başladı. 

 

"Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" teması ile düzenlenen AK Parti "Teşkilat Akademisi", 23-24 Ekim tarihlerinde Ağrı, Ardahan, Erzincan, Hakkari, Iğdır, Kars ve Van'da düzenlenecek eğitimlerle devam edecek. 

 

AK Parti önceki dönem Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Kars’ta gençlerle ve basın mensuplarıyla  dün akşam  bir araya gelirken   2023'e emin adımlarla yürüyen Kars  AK Partinin bugünkü teşkilat akademisinde Uğur Işılak  heyecanı yaşandı. 

 

 

Kars Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ın konuşmasıyla başlayan program, Adalet Bakanlığı Bürokratı | AK Parti Ağrı Milletvekili | TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi | Bangladeş Dostluk Grubu Başkanı Ekrem Çelebi'nin konuşmalarıyla devam etti. 

 

İlçe Başkanları, parti yöneticileri ve teşkilat üyelerinin katıdığı "Teşkilat Akademisi" pazar günü de devam edecek. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.