BÖLGE Haber Girişi : 30 Mayıs 2021 20:12

Tüyler Ürperten Kadın Cinayetinin Faili Kocası Çıktı!

Tüyler Ürperten Kadın Cinayetinin Faili Kocası Çıktı!
Bir apartmanın bodrum katında yapılan özel bölmede bulunan kadın cesedinin 5 yıldır kayıp Adile Yıldızhan'a ait olduğu tespit edildi.

Kars Olay-  Iğdır'da 5 katlı bir binanın bodrum katında çelik sandığın içinde,  parçalanmış ve poşetlere doldurulmuş  halde bulunan kadın cesedinin 5 yıldır kayıp olan bir kadına ait olduğu tespit edildi.  

 

Babasını Iğdır Emniyet Müdürlüğüne şikayet eden N.Y Babasının, kendilerini tehdit ettiğini ve annelerini öldürdüğünü, kan izlerini temizlediken sonra arkadaşıyla bodrum katına taşıyıp gizlediklerini söyledi.

 

İhbar üzerine Iğdır'da 5 yıldır kayıp olan A.Y'nin dosyasını yeniden incelemeye alan emniyet ekipleri, yıllardır herhangi bir izine rastlanmayan kadının eski eşi tarafından öldürüldüğünü ortaya çıkardı.

 

İşlediği çeşitli  suçlardan dolayı cezaevinde olan cinayet zanlısı eş E.Y tekrar sorguya alındı ve konunun bir numaralı şüphelisi olup, olay gecesi yanında olan diğer şüpheli İ. A. İstanbul’da bulunduğu ikametinde yakalanarak Iğdır’a getirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.