SPOR Haber Girişi : 08 Mart 2020 11:42

Türkiye Kızak Şampiyonası Kars'ta Yapılacak

Türkiye Kızak Şampiyonası Kars'ta Yapılacak
2020 Kulüpler arası Natürel Kızak Türkiye Şampiyonası Yarışması 11-15 Mart 2020 tarihlerinde Kars'ta gerçekleştirilecek.

Kars Olay- Türkiye Kızak Fedarasyonu tarafından 2020 Kulüpler arası Natürel Kızak Türkiye Şampiyonası Yarışması Karsın Sarıkamış İlçesinde 11 - 15 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türkiye Kızak Fedarasyonu'ndan yapılan açıklama ve talimatta; " Federasyonumuzun 2020 yılı faaliyet programında yer alan Natürel Kızak Türkiye Şampiyonası11-15 Mart 2020 (Yol hariç) tarihlerinde Kars'ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Natürel Kızak Pistinde yapılacaktır.

Yarışmalardaki zamanlar pistin Başlangıç ve Bitiş çizgilerine kurulacak olan Fotoselli Elektronik Süreölçer veya manuel olarak ölçülecektir. Her sporcu için iki iniş yaptırılacak ve bu iniş sürelerinin toplamına göre sıralama yapılacaktır. (Elektronik Süreölçerde oluşabilecek teknik sorunlarda, süre, pist görevlileri tarafından manüel süreölçer ile tutulacaktır.)" denildi.

 

Gerçekleştirilecek Türkiye Kızak Şampiyonası Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.