SAĞLIK Haber Girişi : 14 Mart 2021 22:32

TÜRKAV TIP BAYRAMINDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

TÜRKAV TIP BAYRAMINDA  SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

Kars Olay-  " Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı" TÜRKAV Kars Şubesi 14 Mart Tıp Bayramında Sağlık Çalışanlarını unutmadı.

Türkav 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kars Harakani Devlet Hastanesini  Ziyaret Ederek Sağlık Çalışanlarına Karanfil dağıttı.

14 Mart Tıp Bayramında Sağlık Çalışanlarını yanlız bırakmayan Türkav günün anlamına binaen bir kutlama mesaji yayınladı.

Türkav Kars Şune Başkanı Murat Şanlı yayınladığı mesajında duygularını şu cümlelerle ifade etti;

 “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının yaşandığı bu dönemde, sağlık ordumuzun kahraman mensupları pandemiyle mücadelede mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışmış; salgının ülkemizdeki etkisinin azaltılması noktasında en büyük pay sahibi olmuştur. Sağlık personelimizin bu süreçte göstermiş olduğu büyük çaba, gayret ve fedakârlıklar her türlü takdirin üzerindedir.
Çocuklarımızın hastalıklarına deva bulan, anne ve babalarımıza şifa dağıtan, gazilerimizin tedavisini yapan doktorlarımızın, hemşirelerimizin, sağlık alanında çalışan tüm personelimizin ve sağlıklı nesillerin yetişmesine ön ayak olacak olan geleceğin doktorlarını, hemşirelerini üniversitelerde yetiştiren öğretim görevlileri ile tıp alanında öğrenim görmekte olan öğrencilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, işlerinde kolaylık ve başarılar diliyoruz. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle kutsal vazifelerini yerine getirirken hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımızı, ebediyete intikal eden sağlık personelimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.