KARS Haber Girişi : 04 Ağustos 2023 18:10

Turgut Reis Group, Yolcu Taşımacılığı Sektöründen Çekilme Kararı Aldı

Turgut Reis Group, Yolcu Taşımacılığı Sektöründen Çekilme Kararı Aldı
Türkiye'nin önde gelen otobüs firmalarından Turgut Reis Group’a ait Turgut Reis Otobüs İşletmeleri, yolcu taşımacılığı sektöründen çekilme kararı aldı.

Kars Olay- Kars’ın Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde yaşanan elim trafik kazası sonrasında, otobüs işletmelerini kapatma kararı alan Turgut Reis Group Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Reis, bu elim kazada vefat eden ve yaralanan muhterem hemşehrilerimizin acısını şahsım ve ailem olarak büyük bir acı ve üzüntü ile yaşadık, dedi.

Otobüs işletmesini yönetim kurulu kararı ile kapatma kararı alan Turgut Reis sözlerini şöyle sürdürdü : “Bu elim kazadan dolayı 27 yıldır Kars halkına hizmet veren Turgutreis Otobüs İşletmesi’nin faaliyetlerini yönetim kurulu kararıyla 20 Ağustos 2023 tarihi itibari ile kaparma kararı aldık. Acımız ve üzüntümüz çok büyük. Bu kararı almamızdaki tek neden üzüntümüzün büyüklüğüdür. Kamu oyuna saygı ile duyuruyor, vefat eden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.