KARS Haber Girişi : 30 Nisan 2021 18:28

'TRT Sanatçısıyım' Dedi, Hemşerilerini Dolandırdı!

'TRT Sanatçısıyım' Dedi, Hemşerilerini Dolandırdı!
TRT Sanatçısı Arzu Kuş'un adını kullanarak dolandırıcılık yaptığı iddiası nedeniyle Mine Kuş hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Kars Olay- Ankara Radyosunda çalışan TRT Sanatçısı Kağızmanlı Arzu Kuş'un adını kullanarak esnafları dolandırdığı iddi edilen Mine K . hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

“Müvekkilin itibarını kullandılar"

Arzu Kuş’un avukatı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduğu şikayet dilekçesinde, “Tarafımızca alınan duyumlara göre şüpheliler, kamuoyunca tanınan ve adına itibar edilen TRT sanatçısı  Arzu Kuş’un şöhretini ve itibarını kullanarak birden fazla Kars ve Ardahanlı hemşerilerimizi   dolandırmışlardır. 

 


Şüpheliler, söz konusu Ben TRT Sanatçısı Arzu Kuş'um diyerek adını  kullanarak işlemişlerdir” ifadelerine yer verdi. "'TRT Sanatçısı Arzu Kuş'um diyen" Mine K. Dernek gecelerinde şarkı söylediği ve kendini TRT sanatçısı Arzu  Kuş diye tanıttığı, Daha sonra hemşerilerinden Kars Kazı,kaşar,yağ ve peynir alarak dolandırıcılık suçunu işlediği kaydedildi. Esnaflar TRT sanatçısı Arzu Kuş'a ulaştı Dilekçede, “Müvekkil Arzu Kuş'un ismi kullanılarak Aldıkları malzemelerin parası ödenmeyince TRT sanatçısı Arzu Kuşa 'ulaşıldığı parasının verilmesini istediklerinde ortaya çıktı. Tüm bu olaylardan habersiz ve çok mahcup ve şaşkın olan müvekkilim, mağaza sahiplerine mal sahiplerini hiçbir şekilde tanımadığını, bu isimlerde çalışanlarının bulunmadığını ve olaydan haberdar olmadığını iletmiştir” denildi. 

 


Yapılan araştırmalarda ve Görgü tanıklarında deşifre ettikleri kişinin TRT Sanatçısı Arzu Kuş Değil akrabası ve TRT ile hiçbir alakası olmayan sokak müzisyeni Mine K olduğu ortaya çıktı “dolandırıcılık”, “nüfuz ticareti”, “başkasına ait kimlik bilgilerinin kullanılması” suçlarından cezalandırılması talep edildi.

 

ÇOK MAHCUBUM!


TRT sanatçısı Arzu Kuş Yaptığı açıklamada, "Özellikle benim can ciğer hemşerilerime yapılan çok büyük bir terbiyesizliktir, Çünkü hemşerilerim benim başımın tacıdır. Bizler onlar için varız her zaman hizmetlerindeyim ama böyle çıkar amaçlı ismimizi kullanım onlara karşı mahcup durumu düşürdüğü için Mine K . hakkında gerekli cezaların verilmesi için adli melcelere suç duyurusunda bulundum hemşerilerimden özür dilerim Akrabam değil kim olursa olsun benim hemşerilerime yapılan bu saygısızlık asla kabul edilir gibi değil "diye ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Celal kalkan 01 Mayıs 2021 23:23

    Mine hanım paraya önem veren biri değildir bu işte bir yanlışlık var

  • ergüder şimdi 01 Mayıs 2021 18:12

    BEN ANKARADA BULUNAN ARDAHAN DERNEKLER FEDERASYONUNUN GENEL BAŞKANIYIM İSMİM ERGÜDER ŞİMDİ MİNE KUŞ HANIMI HEMŞEHRİ OLARAK İYİ TANIYANLARDAN BİRİSİYİM VE KENDİSİNE İHTİYACIMIZ OLDUĞUNDA HER ETKİNLİĞİMİZE KATKI SUNAR. DÜĞÜNÜMÜZDE DE VAR CENAZEMİZDE DE, HİÇ BİR ZAMAN MENFAAT PEŞİNDE KOŞMADIĞINI İYİ BİLİYORUM CEBİNDE PARASI OLMADIĞI HALDE YARDIM PEŞİNDE OLDUĞUNA ŞAHİTLİK YAPARIM. KENDİSİ BİZLER İÇİN YERİ GELİR DOSTTUR SIRDAŞTIR, YERİ GELİR ANNEDİR, YERİ GELİR KARDEŞTİR, YERİ GELİR ABLADIR. MİNE KUŞ HANIM MADEM BİLAL DENEN BİRİSİNDEN YAKLAŞIK 9 SENE ÖNCE PARA İSTEMİŞ 9 SENEDİR NEDEN BEKLEMİŞ (KİMDİR BİLMİYORUM) PARADA VERMİŞMİ VERMEMİŞMİ ONUDA YAZMAMIŞ EĞER VERDİYSE ÇIKIP KENDİSİ DAVA AÇSIN ARZU KUŞ HANIMA DAVA AÇTIRARAK İKİ HEMŞEHRİ SANATÇIMIZI BİRBİRİNE DÜŞÜRMESİN BU TÜR ŞEYLER KÜÇÜK HESAPLARDIR VE AYIPTIR. YİNE MİNE KUŞ HANIM KİMDEN ARZU KUŞ ADINA KAZ, YAĞ, PEYNİR İSTEMİŞSE VE ONLARDA GÖNDERMİŞLERSE GÖNDERDİKLERİ ADRES TESLİMAT İÇİN KARGO YADA PTT TEBLİĞLERİNDE MEVCUTTUR KENDİLERİ DELİLLERİNİDE EKLEYEREK SAVCILIĞA YADA MAHKEMEYE MÜRACAAT ETSİNLER. İKİ HEMŞEHRİ SANATÇIYI BİRBİRİNE DÜŞÜRMESİNLER BUDA KİMSEYE YAKIŞMAZ. BİZE BAZEN DOSTLUK VE SIRDAŞLIK, BAZEN KARDEŞLİK, BAZEN ABLALIK VE BAZEN ANNELİK YAPAN MİNE KUŞ HANIMDAN KİMİN KAÇ LİRA ALACAĞI VARSA BELGELERİ İLE GETİRSİNLER TAMAMINI BEN ÖDERİM, İNANIYORUMKİ MİNE KUŞ HANIM KİMSEYE BU ŞEKİLDE BORÇLANMAZ KENDİSİNE BU DENLİ KEFİLİM. BİR ÇOK GECEMİZE DAVET ETTİM VE HEPSİNEDE İKİLEMEDEN KATILARAK KATKI SUNDU VE YİNE HİÇ BİR PROGRAMIMIZA TRT SANATÇISI DİYE DAVET ETMEDİM VE KENDİSİDE TRT SANATÇISIYIM DEMEDİ. HEMŞEHRİCİLİK ANLAMINDA BİZİM İÇİN HER KARS, ARDAHAN VE IĞDIRLI SANATÇIMIZ AYNIDIR, BİZİM YANIMIZDA TEK FARKLARI KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMAK, BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ SAĞLAK, ÖRF ADET VE GELENEK VE GÖRENEKLERİMİZİ YAŞATMAK ADINA BİZİMLE YAKIN İRTİBATTA OLMALARI VE DESTEK OLMALARIDIR. BİZLERİ PARA OLARAK GÖRMEMELERİDİRKİ MİNE KUŞ HANIMIDA HİÇ BİR ZAMAN PARA HESABI YAPAN OLARAK GÖRMEDİM BUNDAN DOLAYIDA KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM VE ARZU KUŞ HANIMIDA YAKINEN TANIMADIĞIM İÇİN YORUM YAPAMAYACAĞIM AMA İNANIYORUMKİ KENDİSİDE ÖYLEDİR. HELE HELE DÜNYANIN İÇİNDE BULUNDUĞU BU DURUMDANDA DERS ÇIKARTARAK LÜFEN BİRBİRİMİZİ SEVELİM, BİRBİRİMİZİN KUYUSUNU KAZMAYALIM. SAYGILAR SUNUYORUM. ERGÜDER ŞİMDİ ARDAHAN DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI

  • Çetin TUNCEL 30 Nisan 2021 21:33

    ARZU KUŞ HANİMEFENDİYİ MUZİSYEN CEVREMDEN DOLAYİ TANİRİM . ARZU HANİM COK DEGERLİ TRT DEVLET SANATCİSİDİR. BOYLEBİR HABERİ TESADUFEN GORDUM COK ÜZÜLDÜM BÖYLE DÜZGÜN HANFENDİNİN İSMİNİ KULLANARAK YAPTİKLARİ TERBİYESİZLİKDİR. ARZU KUŞ UN HALİ VAKTİ YERİNDE İSİNE VE CEVRESİNE SAYGİSİ SEVGİSİ SONSUZ BİR BAYANDİR. HERKESE ELİNDEN GELDİCİN YARDİMSEVER BİR BAYANDİR .KARSKTERLİGİ SEVGİ DOLU BİR İNSAN VEDE DELİKANLİ KADİNDİR BEN BOYLE TANİRİM. OLANLARA COK UXULDUM İSALLAH TRRBİYESİZLİK YAPANLAR CRZSLARİNİ CEKERLER İYİ AKSAMLAR DİLİYORUM.