SİYASET Haber Girişi : 01 Mayıs 2020 23:24

Tolga Adıgüzel: 'Türk'ün Gücünü Göreceksiniz!'

Tolga Adıgüzel: 'Türk'ün Gücünü Göreceksiniz!'
Geçtiğimiz gün Kars'ın Kağızman ilçesi Çemçe bölgesinde güvenlik güçleri tarafından yapılan ve 7 teröristin etkisiz hale getirildiği terör operasyonu nedeniyle MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel Mehmetçiğe hitaben tebrik ve teşekkür mesajı yayınladı.

Kars Olay-Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel yaptığı açıklamada; "İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, Kars İl Jandarma Alay Komutanlığımızın, Kağızman İlçemizin Çemçe Madur Bölgesinde pkk terör örgütüne karşı kahramanca yürüttükleri operasyonlar neticesinde Çemçe Dağı terör unsurlarından tamamen temizlenmiştir. 2014’ün Mart ayında Kağızman’a dikilen şanlı Türk Bayrağımız şimdi de Çemçe’ye dikilmiştir.

 

Kars İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Albay Hidayet Arıkan’ı ilk ziyaret ettiğimde bana aynen şunları söyledi: “Çemçe Dağı’nda bir tane hain, terörist bırakmayacağım.”

 

Kıymetli komutanımız ve silah arkadaşları verdikleri sözü tutmuş ve bir tane terörist bırakmamışlardır. Kendilerine müteşekkiriz. Fetö’den temizlenen; Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Milli İstihbarat Teşkilatımız, Emniyet Teşkilatımız gerek yurtiçi, gerekse yurtdışında son yıllarda muazzam başarılar elde etmektedirler. 
Bu vesileyle, er ve eratından en üst düzey rütbelisine kadar, kahramanca ve cansiperane bir şekilde görevlerini büyük bir özveri ile yerine getiren şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimize, kahraman askerlerimize; şahsım, teşkilatım ve mensubu olmaktan büyük bir şeref ve gurur duyduğum Milliyetçi-Ülkücü Hareket adına en kalbi duygularımla tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Kandil pkk’dan temizlendi, Çemçe-Madur pkk’dan temizlendi. Şimdi dilek ve temennimiz pkk’nın; Gazi Meclis’te ki, belediyeler de ki, şehirler de ki temsilcilerinin de temizlenmesidir. 
İnanıyoruz ki yüce Türk Devleti, milletinden aldığı güç ve destekle bunu da başaracaktır.

 

Pkk, Fetö, Dhkp-c, Ypg, Mlkp, Tikko ve bunların kravatlı destekçileri olan CHP-HDP hepiniz Türk’ün gücünü göreceksiniz!" görüşlere yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.