İLÇELER Haber Girişi : 05 Eylül 2021 22:49

SUÇ MAKİNESİ BU KEZ ŞANSINI ARPAÇAY'DA DENEDİ!

SUÇ MAKİNESİ BU KEZ ŞANSINI ARPAÇAY'DA  DENEDİ!
İntiharı meslek haline getiren suç makinesi Hasan .İ bu kez soluğu Kars'ın Arpaçay ilçesinde aldı.

Kars Olay- Kars’ın Arpaçay ilçesinde  bir binanın çatısına çıkan Hasan İ. adlı suç makinesi sahte İntihar girişiminde bulundu. 

 

     

SAHTE İNTİHAR GİRİŞİMİ 6

Geçtiğimiz aylarda Ardahan'da görülen Hasan İ. Başkan gelmezse atlarım  diyerek Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'i 2000 tl dolandırmıştı.

İntiharı meslek haline getiren Hasan İ. daha sonra Göle, Kars,  Sarıkamış ve Selim'de  sahte intihar girişiminde bulunmuştu. Göle, Kars, Sarıkamış ve Selim'de istediğini alamayan  sahte intihar girişimcisi Hasan İ. bu kez şansını Kars'ın Arpaçay ilçesinde  denedi.

 

 

HASAN İ. BU KEZ SOLUĞU ARPAÇAY'DA ALDI!

Eline kırık bir cam parçası  alan intiharcı Arpaçay Belediye başkanı Elçetin Altay gelmezse kendimi kesecem, buradan atlayacam diyerek bağırdı. Sahte intiharcı Belediye başkanı Elçetin Altay'ın gelmesiyle  intihardan vaz geçti.  

Sahte intiharcı H:İ,  sağlık ekipleri ve emniyet güçleri tarafından emniyete götürüldü. Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan  sahte intiharcının bir sonraki durağı;  Kağızman, Akyaka, Digor, Susuz ilçelerinden hangisinde olacağı  merak konusu oldu.

Bu zamana kadar 86 kez intihar girişiminde bulunan  suç makinesinin, 124 suç kaydı bulunuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.