SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2023 13:56

Suat Ögel, Temayül Yoklamasında Kendisine Teveccüh Gösteren Herkese Teşekkür Etti

Suat Ögel, Temayül Yoklamasında Kendisine Teveccüh Gösteren Herkese Teşekkür Etti

Kars Olay-  AK Parti Kars milletvekili aday adayı Suat Ögel, partisinin geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdiği temayül yoklamasına yoğun ilgi gösteren her kese teşekkür etti. 

 

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonunda düzenlenen temayül yoklamasında Kars halkının ve AK Parti teşkilatlarının kendisine büyük teveccüh gösterdiğini belirten Ögel, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

 

Oy kullanan tüm delegelere de ayrıca teşekkür eden AK Parti Kars milletvekili aday adayı Suat Ögel’in teşekkür mesajı şöyle: “Temayül yoklamamıza gösterdiğiniz yoğun ilgi ve teveccühten ötürü tüm il, ilçe ve teşkilatlarımıza, ayrıca gençlik ve kadın kolları başkanlarımıza ve yönetimimize, mahalle ve köy temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Temayül sonuçların başta Kars olmak üzere tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere ve oy kullanan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.