SİYASET Haber Girişi : 12 Ekim 2021 23:37

Son Başbakan Binali Yıldırım'a Kars'ta Sevgi Seli

Son Başbakan Binali Yıldırım'a Kars'ta Sevgi Seli
Bir dizi ziyaret için Kars’a gelen son başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Kaü açılış töreni ve Danışma Meclisi Toplantısına katıldıktan sonra esnaf ziyaretinde bulundu.
Son Başbakan Binali Yıldırım'a Kars'ta Sevgi Seli

Kars Olay- Kars Kafkas Üniversitesinin 2021-2022 akademik yılı açılış töreni ve AK Parti Kars İl Başkanlığı binasındaki partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda katılmak üzere kente gelen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ayrıca esnaf ve vatandaş ziyaretinde de bulundu.

 

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç,  AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve partililerin eşlik ettiği Yıldırım, kale eteklerinde devam eden Kars Vadi ve Bedesten Projesi hakkında ilgililerden bilgi alarak, çalışmaları inceledi.

 

Faikbey Caddesi’ndeki esnafla bir araya gelen Yıldırım, ardından beraberindeki heyetle birlikte Tarihi Kars Kalesi eteklerindeki Ebul Hasan Harakani Türbesi’ni ziyaret etti. 

 

Yıldırım daha sonra Kars Valiliğine geçerek Vali Türker Öksüz’ü makamında ziyaret ettikten sonra kentten ayrıldı.

 

Karslılara teşekkür eden Yıldırım Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bugün #Kars’ta dava arkadaşlarımızla, gençlerimizle, esnafımızla bir araya geldik. Samimiyetleri, misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.