SİYASET Haber Girişi : 17 Kasım 2023 23:26

Sezgin Yıldız, Kağızman Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı

Sezgin Yıldız, Kağızman Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı
“Ülkemizin ve ilçemizin ihya ve inşasına hizmet edebilmek için bu göreve talibiz”

Kars Olay- 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde aday olacakların adaylık başvuruları sürüyor. Sezgin Yıldız Kağızman İlçe Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirterek Kağızman AK Parti İlçe Merkez binasına giderek adaylık başvurusunda bulundu.


Adaylık başvurusu sırasında konuşma yapan Yıldız, Kağızman için idealleri ve hedefleri olduğunu belirterek, “Ülkemizin ve ilçemizin ihya ve inşasına hizmet edebilmek için bu göreve talibiz” dedi.

Konuşmasında İsrail’i kınayıp İsrail’i mallarını boykot çağrısında bulunan Yıldız, “Kıymetli ilçe başkanım, değerli parti teşkilatımız, kıymetli basın mensubu arkadaşlarım, birbirinden değerli büyüklerim, kardeşlerim. Kağızman için hedefleri, idealleri olan cesaret sahibi bir kardeşiniz olarak aday adaylığımı huzurlarınızda açıklıyor, seçim sürecinin partimize, ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

 

Tüm insan haklarını ihlal eden katil ve siyonist İsrail’i kınıyor, Filistinli kardeşlerimize şanlı bir zafer nasip etmesi için Allaha dua ediyorum. Özellikle İsrail mallarını boykot etme çağrımızı buradan yineliyoruz.

 

Türkiye Yüzyılın başladığı yeni dönemde Hep Yeni , Hep İleri diyerek birlikte atacağımız adımlarla Ülkemizin ve ilçemizin ihya ve inşasına hizmet edebilmek için bu göreve talibiz. Kutuplaştırıcı siyaset dilinden uzak durmalı kardeşliğin ve dostluğun baki olduğunu unutmamalıyız.


Biz başvurumuzu yaptık, rabbim mahcup etmesin. Bundan sonraki süreç partimizin yetkili kurullarının ve büyüklerimizindir. Hepinizi saygıyla selamlıyorum."  İfadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.