BÖLGE Haber Girişi : 22 Şubat 2020 23:41

SERKA Yönetim Kurulu Toplantısı Kars’ta Yapıldı

SERKA Yönetim Kurulu Toplantısı Kars’ta Yapıldı
Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Ardahan Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında Kars’ta yapıldı.

Kars Olay-Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’nın 71.Yönetim Kurulu Toplantısı Ajans’ın Kars’taki merkez hizmet binasından gerçekleştirildi. SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Ardahan Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Ağrı Valisi Süleyman Elban, Kars Valisi Türker Öksüz ile illerin belediye başkanları, il genel meclisi başkanları, ticaret ve sanayi odası başkanları ile SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı  Ardahan Valisi Masatlı, toplantı öncesi gazetecilere açıklama yaptı. Vali Masatlı, Ajans’ın 2019 yılı ajans faaliyetlerinin değerlendirileceğini ve 2020 yılında çağrıya çıkılacak mali destek programlarının görüşüleceğini belirterek, şunları söyledi: “Yönetim Kurulu olarak 2020 yılında açılacak olan Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek ile Bölgesel Rekabet Edebilirliğin Arttırılması Programlarının rehberleri görüşülecek. Yine bu yıl içinde Teknik Destek Programları açılacak. Bu programların şartlarını görüşeceğiz. Kars Peynir Müzesi ile Kafkas Arı Konağı isimli güdümlü projelerin ön başvuruları görüşülecek.”

 

Yönetim Kurulu Başkanı Vali Masatlı, Serhat Kalkınma Ajansı’nın bölge illeri için çok önemli çalışmalar yaptığını belirterek, SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Ajans çalışanlarına gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.