EKONOMİ Düzenleme Tarihi : 03 Eylül 2020 22:45 Haber Girişi : 03 Eylül 2020 23:23

SERKA Genel Sekreteri Değişti

SERKA Genel Sekreteri Değişti
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel sekreterliğini Yürüten Oktay Güven Erzurum Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri oldu.

Kars Olay-Kars'ta bir süredir Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) genel sekreter vekilliğini yürüten Oktay Güven Erzurum Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreterliğine atandı.

 

OKTAY GÜVEN: HAKLARINIZI HELAL EDİN
Erzurum Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreterliğine atanan Oktay Güven sosyal medya hasabından veda mesajı yayınlayarak Karslılardan helallik istedi.

KUDAKA Genel sekreteri görevine atan Oktay Güven: "On yıldır çalıştığım SERKA'dan KUDAKA Genel Sekreteri olarak atandığım için bugün itibariyle ayrılıyorum. Uzman, birim başkanı ve son iki yıldır genel sekreter olarak hizmet ettiğim SERKA 'da Ağrı Ardahan Iğdır ve Kars'ın kalkınma sürecine katkı sunmak için çaba sarf ettim.
Bölge için çok önemli ve faydalı olduğuna inandığım projelerin hayata geçirilmesine destek olduk. Bu süreçte bana yardımcı olan mesai arkadaşlarıma, paydaşlara ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder ve haklarını helal etmelerini istirham ederim." dedi.

 

İŞTE SERKA'NIN YENİ GENEL SEKRETERİ
SERKA Genel Sekreterliğinden Erzurum Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreterliğine atanan Oktay Güven'den boşalan koltuğa ise Milli Eğitim Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Emlak Daire Başkanı Dr. İbrahim Taşdemir'in atandığı öğrenildi. Yeni SERKA Genel Sekreteri olan Taşdemir'in ise Ağrılı olduğu öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vay be 04 Eylül 2020 10:27

    Ağrı siyasilerine helal olsun.

  • Ali 04 Eylül 2020 09:52

    Merkezi Karsta Olan Bir kuruluşa Ağrılı Sekreter Aranıyor. Bunada Lobi Derler.