KARS Haber Girişi : 03 Kasım 2021 02:48

Sarıkamış Ziraat Odası Selden Etkilenen Çiftçilere Nakdi Yardımda Bulundu

Sarıkamış Ziraat Odası Selden Etkilenen Çiftçilere Nakdi Yardımda Bulundu
Sarıkamış Ziraat Odası Selden Etkilen çiftçilere 1000 Tl nakdi yardımda bulundu.

Kars Olay- Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 14 Ağustos 2021 tarihinde  sağanaktan sonra meydana gelen selden dolayı İnkaya ve Topkaya köy sakinlerinin ev ve ahırları  zarar görmüş çok sayıda büyübaş hayvan ise  sele kapılarak telef olmuştu.

 

 

Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök, selden dolayı zarar gören İnkaya köyü sakinlerini tespit ederek yürüttğü yardım kampanyası ile selzede 41 çiftçiye 1000 tl nakdi yardımda bulundu. 

 

 

Selden etkilenen köy sakinlerini dinleyen ve yaralarını saran Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök ve Türkiye Ziraat Odaları Bİrliği Yönetim Kurulu Üyesi/Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, düzenlenen programla İnkaya köyünde selden etkilenen 41 çiftçiye  hem yardımlarını dağıttı hem de Ziraat Odası olarak çiftçilerin her zaman yanında olduklarını gösterdi.

 

"İnkayalı selzedeler olarak Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şesmi Bayraktar'a,  Kars  Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaşa ve Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök'e  teşekkür ederiz." Diyen köy sakinleri yapılan yardımdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  

 

Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök yaptığı açıklamada; "İnkaya köyümüzde selden etkilenen 41 çiftçimize 1000 er Türk lirası nakdi yardımda bulunduk, bizlere herdaim güç veren sayın genel başkanım Şemsi Bayraktar  başta olmak üzere TZOB yönetim kurulu üyesi Adem Ertaş başkanıma üyelerim ve şahsım adına teşekkürü borç bilirim." Dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.