İLÇELER Haber Girişi : 27 Ekim 2021 12:02

Sarıkamış'ta, Vatandaşın Boz Ayı İle Sohbeti Güldürdü

Sarıkamış'ta, Vatandaşın Boz Ayı İle Sohbeti Güldürdü
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yerleşim yerine inen boz ayıları cep telefonu kamerasıyla kaydeden vatandaşın kayıt anında Boz Ayılar ile sohbet gülümsetti.

Kars Olay- Karsın Sarıkamış ilçesinde ormanlık alandan aç kaldığı için kent ilçe merkezine inen 2 tane boz ayının çöpten yiyecek aldıkları anı kaydeden vatandaşın Boz Ayılar ile samimi sohbeti izleyenleri güldürdü. 

 

Taziye çadırında karşılaştığı ayıları hem kaydedip hem sohbet eden vatandaş Boz Ayılarla konuşurken, " Heyt canın yiyim. Ola az ye, az ye oğlum.",   "Bütün Türkiye size ne diyeceğimizi konuşuyor."  şeklinde konuşması  izleyenleri tebessüm ettirdi. 

 

Sarıkamış'ta şehir merkezine inen ayılar çöpten buldukları yiyecekle hem karnını doyurup hem de vatandaştan samimi ve içten bir sohbet dinledi. 

 

Karnını doyuran ayılar  ormanlık alana doğru yürüyerek gözlerden kaybolurken  akıllarda kalan ise vatandaşın ayılar ile sohbeti oldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.