KARS Haber Girişi : 29 Mart 2022 00:41

Sarıkamış'ta Vatandaşın Ağaca Çıkan Boz Ayı İle Sohbeti Gülümsetti

Sarıkamış'ta Vatandaşın  Ağaca Çıkan Boz Ayı İle Sohbeti Gülümsetti
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde ağaca çıkan boz ayıyı cep telefonu kamerasıyla kaydeden vatandaşın kayıt anında Boz ayı ile sohbet gülümsetti.

Kars Olay-  Karsın Sarıkamış ilçesinde ormanlık alandan aç kaldığı için kent ilçe merkezine inen  boz ayının çıktığı ağaçtan inme anını kaydeden vatandaşın Boz Ayı ile samimi sohbeti izleyenleri gülümsetti.  Vatandaşın boz ayıyı ağaçtan indirmeye çalıştığı ikna çabaları da görüntülerde dikkat çeken unsur oldu.

 

Son zamanlarda Sarıkamış halkının korkulu rüyası haline gelen boz ayı bu kez gülümsetti. Ağaca çıkan  boz ayıyı  hem kaydedip hem sohbet eden vatandaş Boz Ayıyı çıktığı ağaçtan indirmeye çalışırken, " Senin ne işin var orda, kuş musun sen, koca oğlan in aşağı bakim"  şeklinde samimi  konuşması  izleyenlere tebessüm ettirdi.

 

Ağaçtan inen boz ayı ormanlık alana doğru yürüyerek gözlerden kaybolurken  akıllarda kalan ise vatandaşın ayı ile sohbeti oldu. 

 

 

BOZ AYI SARIKAMIŞ'TA KORKU SALIYOR

 

Aç kalan ve gün içinde ilçe merkezine defalarca yiyecek bulmak için inen boz ayı eğlenceden çok korkulu anlara sebep oluyor.

 

Çocuklarını okula göndermekten korkan veliler, ilçe merkezinde, mahallelerde de rahat gezemiyor. Boz ayının her an saldirabilecek olması ilçe halkını tedirgin ediyor.

 

İlçe sakinlleri herhangi bir saldırı yaşanmadan  Belediye ve Doğa Korumanın konuya bir an evvel el atmasını bekliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.