İLÇELER Haber Girişi : 06 Kasım 2021 02:33

Sarıkamış'ta Problemin Adı Türk Telekom

Sarıkamış'ta Problemin Adı Türk Telekom
Sarıkamış Tepe Mahallesinde internetsiz kaldan vatandaşlar Türk Telekom'a isyan ediyor.

Kars Olay- Kars'ın Sarıkamış ilçesinde,  07 Temmuz 2021 tarihinde   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın online katılımıyla bizzat açılışını yapmış olduğu Sarıkamış Tepe Mahallesi 320 Toplu Konut Projesinde bitmek bilmeyen  internet sorununa   mahalle sakinleri tarafından tepkiler çığ gibi  büyüyor.

 

 

FİRMA SORUMLULUKTAN KAÇIYOR

Halit Oğlu Su Ürünleri ve ADL Enerji İnş. İş Ortaklığı yetkilileri; “Biz uhdemizde bulunan tüm işlemleri tamamladık. Hatta site sakinlerinin mağdur olmaması adına uhdemiz dışında Telekom yetkililerinin olmasını istediği elektronik ekipmanları da projenin bitmesi adına aldık”. Şeklinde açıklamada bulununca hak sahiplerinin internet başvurusu da yılan hikayesine döndü.

 

 

SİTE SAKİNLERİ İSYAN EDİYOR!

"Türk Telekom yetkililerinin aradan geçen 5 aya rağmen hala bu hizmeti vermemiş olmalarının sebebi Sarıkamış’a karşı duydukları özel bir kinden dolayı mı ve ya kurumdaki yetkililerinin işlerinin ehli olmaması mı ve en önemlisi açılışını bizzat online katılımla Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı bir projeye aldıkları siyasi tavır mı?" Şeklinde görüş bildiren site sakinleri yılan hikayesine dönen internet problemlerinin çözülmesini istiyor. 

 

 

PROBLEMİN ADI TÜRK TELEKOM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  bizzat açılışını yapmış olduğu Sarıkamış’ta ki toplu konutlarda ikamet eden hak sahiplerini aradan geçen beş aya rağmen internet hizmetinden  mahrum bırakan Türk Telekom, Sarıkamış halkının internet problemini görmezden gelmeye devam ederken Sarıkamış halkı  ile Türk Telekom arasındaki problem de giderek büyümeye devam ediyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.