İLÇELER Haber Girişi : 30 Haziran 2021 01:39

Sarıkamış'ta Keçiyi Ayı Saldırısından Vatandaşlar Kurtardı!

Sarıkamış'ta Keçiyi  Ayı Saldırısından Vatandaşlar Kurtardı!
Sarıkamış’ta kent merkezine inen Boz Ayı küçükbaş hayvanlara saldırdı. Kars Olay objektiflerine yansıyan keçinin ayı saldırısından kurtarılma anları günün olayı oldu.
Sarıkamış'ta Keçiyi Ayı Saldırısından Vatandaşlar Kurtardı!

Kars Olay- Boz ayıların mesken tuttuğu Kars’ın Sarıkamış ilçesinde aç kalan bir ayının yiyecek bulmak için şehir merkezine inmesi sonucu trafik felç olurken Boz Ayının keçiye saldırma anları ise hareketli dakikalar yaşanmasına neden oldu.

 

Aç kalan ve şehir merkezine inen ayı Meteoroloji Gözlem Sahası’nda etrafı demir örgülerle örülü parkın içinde otlayan koyun ve keçilere saldırdı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle ayı saldırısından kurtarılan keçi ve koyunlar parktan uzaklaştırıldı.

 

Ayının saldırdığı ve parçalamak üzere olduğu keçi vatandaşların taş atmak suretiyle ayıyı uzaklaştırması sonucu parkın içinden çekilerek çıkarılması günün olayı oldu.

 

Hareketli dakikaların yaşandığı Sarıkamış merkezde saldırgan aç ayı vatandaşlar tarafından şehir içinden ormana kadar kovalanarak uzaklaştırıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.