İLÇELER Haber Girişi : 11 Şubat 2021 15:09

Sarıkamış kayak merkezinin yapılmayan yollarında çamur banyosu

Sarıkamış kayak merkezinin yapılmayan yollarında çamur banyosu
Sarıkamış Kayak Merkezinin yapılmayan yolları turistler, otelciler ve Sarıkamış halkı için çamurlu çile haline geldi.
Sarıkamış kayak merkezinin yapılmayan yollarında çamur banyosu

Kars Olay- Sarıkamış Kayak Merkezine yakışmayan çamurlu ve bozuk yollar yerli ve yabancı turistlerden tepki topladı.

Otel işletmecileri büyük çaba ve özveri gösterilmesine rağmen ilgililerin bozuk ve çamurlu yolları göz ardı etmesini Sarıkamış turizmine vurulmuş darbe olarak yorumladı.

Hafta sonları farkı şehirlerden gelen yerli ve yabancı turistler sosyal medya hesaplarından kayak merkezinin çamurlu ve bozuk yollarını paylaşarak tepkilerini göstermesine rağmen ilgililer halen çamurlu ve bozuk yollar için harekete geçmiş değil. Sarıkamış Kayak Merkezine ve Şehitler Diyarına yakışmayan  çamurlu ve bozuk yolların yapılması  için Otel işletmecileri ve Turistler yetkililere çağrıda bulundu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Behçet YILDIZ 11 Şubat 2021 16:45

    Bizler sarıkamışlı olarak bu memleketin varlığıyla yokluğuyla 8 ay kış kiyemetini yaşıyan çamurunu çiğneyen ömrünü bu memlekete feda edenlerin yönetmesini istiyoruz dışardan gelen bugün var yarin yok insanların yönetmesini istemiyoruz çünkü onlar yönetseler sonuç ortada sizlerde allah için bakın ve bu sarıkamış el birliğiyle bitirme noktasına değil kurtarma noktasına bakalim allah için

  • Behçet YILDIZ 11 Şubat 2021 16:17

    Sarıkamış kayak tesislerini bitirme noktasına getirdiler dışardan kaymakamı genel sekreter atarsan olacağı sarikamis ta adam yokmuş gibi dağ aş nın başına dışardan müdür getirirsen olacağı budur az bile yaptılar ha gayret bitirin sarıkamış ı allah sizden sorsun