İLÇELER Haber Girişi : 18 Şubat 2022 13:33

OKULUN MUTFAĞINDAN LAĞAM FIŞKIRDI

OKULUN MUTFAĞINDAN LAĞAM FIŞKIRDI
Kağızman Anadolu imam hatip lisesi yemekhanesini lağım bastı yemeklerin aynı ortamda hazırlandığı iddiası öğrenci ve velileri tedirgin etti.

Kars Olay- 4 gündür lağım giderlerinde yaşanan sorun bu kadarda olmaz dedirtti, öğrencilerin yemeklerinin harılandığı mutfakta oluşan iğrenç görüntü öğrenci ve velileri çileden çıkarttı.

 

Öğrencilerin çektiği videoda lağımın tamamen bastığı  mutfak ortamı mide bulandırdı. Mutfağı basan lağım kötü koku ve sağlıksız ortamın oluşmasına neden oldu.

 

Yemek malzemelerinin ve tencerelerin olduğu bu mutfakta hazırlanan yemekleri yemek istemeyen öğrenciler zor durumda hem de aç  kaldı. Okul idaresinin zamanında tedbir almadığını belirten okulun öğrencileri mutfakta oluşan lağım nedeniyle 4 gündür mağdur olduklarını ve bu kazanlarda hazırlanan yemekleri yemek istemediklerini belirttiler. 

 

Zaten korona salgını var birde yüzlerce öğrencinin kullandığı tuvaletlerin giderlerinin okul mutfağından taşması hastalığa adeta davetiye çıkartır nitelikte, diyen veliler okul idaresinin halen bu mutfaklarda yemek hazırlaması ve kullanılan tencerelerin dezenfekte edilemeden kullanılmasına tepki gösterdiler.

Aynı okul daha önce covit salgını nedeniyle kapanması ile gündeme gelmişti

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.