KARS Haber Girişi : 25 Eylül 2021 20:59

'“Öğrenciler ve öğretmenler pozitif çıktı, okul kapatıldı' Haberine Kars Valiliğinden Açıklama

'“Öğrenciler ve öğretmenler pozitif çıktı, okul kapatıldı' Haberine Kars Valiliğinden Açıklama
Türkiye gündemine bomba gibi düşen “Öğrenciler ve öğretmenler pozitif çıktı, okul kapatıldı” haberine Kars Valiliğinden açıklama geldi.

Kars Olay- Kars Valiliği, yaptığı çaıklamada; "Bazı internet haber sitelerinde; “Öğrenciler ve öğretmenler pozitif çıktı, okul kapatıldı” başlığıyla haberler yayınlanması üzerine açıklama yapma gereği duyulmuştur.

 

Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde toplam öğretmen ve idareci sayısı 37, toplam öğrenci sayısı 709, derslik sayısı 23 olup bunlardan 2 sınıfta 2’şer öğrenci pozitif olduğu için sadece bu 2 sınıf karantinaya alınmıştır. Bunların dışında farklı sınıf seviyelerinde testleri pozitif olan 8 öğrencimizin bir kısmı pansiyonda bir kısmı ise ailelerinin yanında izole edilmişlerdir.

Okulun kapatılması söz konusu olmayıp, karantinaya alınan sınıflarımızın karantina süreci bitikten sonra eğitim öğretime kaldıkları yerden devam edeceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." İfadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.