KARS Haber Girişi : 11 Aralık 2021 12:00

Nedim Aslan Cumhurbaşkanı Erdoğan İmzasıyla Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Asaleten Atandı

Nedim Aslan Cumhurbaşkanı Erdoğan İmzasıyla Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne  Asaleten Atandı
Bu gece Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Kars'a vekaleten atanan Nedim Aslan asaleten atandı.

Kars Olay-  Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürütürken  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne vekaleten atanan Nedim Aslan bu gece Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla  Resmi Gazete'de yayımlananan atama kararıyla Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne   asaleten atandı. 

 

 

NEDİM ASLAN KİMDİR?

1977 İstanbul doğumlu. 1994 Gölcük İHL mezunu. 2000 Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesini tamamladı. 2010 Okan Üniversitesi İşletme bölümünde yüksek lisans yaptı 2001-2015 yılları arasında milli eğitime bağlı olarak öğretmen ve idarecilik yaptı. 2015-2019 yılları arasında KYK Kocaeli İl Müdürlüğü görevini üstlendi. Lider Gençlik İzcilik Spor Kulübü Gölcük kurucusu. Evli ve iki çocuk babası.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.