SİYASET Haber Girişi : 01 Mart 2022 14:37

Mustafa Destici, Rusya'nın Hedefi Kars ve Ardahan

Mustafa Destici, Rusya'nın Hedefi Kars ve Ardahan
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal çalışmalarına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kars Olay-  Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Rusya'nın Ukrayna'yı işgal çalışmalarına ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ı Rusya'ya karşı izlediği politikaya ilişkin uyaran Cumhur İttifak'ı ortağı Büyük Birlik Partisi'nin Genel Başkanı Mustafa Destici, "Net olmalıyız, net durmalıyız. Bu işgale karşı sesini en güçlü şekilde yükselten ülke olmalıyız. Çünkü Rusya bugün burada durdurulmazsa bugün burada başarılı olursa yarın hedefi Türk devletleri, Türk Cumhuriyetleri, Türk toplulukları olacaktır. Yetmedi Lenin ile gönderme yapıyor. Kars Ardahan sınırımıza dayanırsa kimse de şaşırmamalıdır. " ifadelerini kullandı.

 

 

"İŞGALE KARŞI SESİNİ EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE YÜKSELTEN ÜLKE OLMALIYIZ"

İşte, Mustafa Destici'nin dikkat çeken o açıklamaları: "Net olmalıyız, net durmalıyız. Bu işgale karşı sesini en güçlü şekilde yükselten ülke olmalıyız. Çünkü Rusya bugün burada durdurulmazsa bugün burada başarılı olursa yarın hedefi Türk devletleri, Türk Cumhuriyetleri, Türk toplulukları olacaktır. Yetmedi Lenin ile gönderme yapıyor. Kars Ardahan sınırımıza dayanırsa kimse de şaşırmamalıdır. Onun için şimdiden tedbirini ve önlemini almalıyız. Yarın dünyayı ve komşularımızı yanımızda görmek istiyorsak bugün üzerimize düşeni ziyadesiyle yapmalıyız ama dediğim gibi savaşa girerek değil, savaş dışında tarafsız kalarak bunları daha güçlü bir şekilde yapacağımıza da inanıyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.