KARS Haber Girişi : 27 Nisan 2021 18:20

MHP Kars İL Başkanlığından Ramazan Kolisi Yardımı

MHP Kars  İL Başkanlığından Ramazan Kolisi Yardımı
MHP Kars İl Başkanlığı Kars genelinde ramazan ayı kapsamında ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 600 adet koli yardımında bulundu.
MHP Kars İL Başkanlığından Ramazan Kolisi Yardımı

Kars Olay- MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kars genelinde ramazan ayı kapsamında ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 600  adet  koli dağıttıklarını belirtti.

Adıgüzel yaptığı açıklamada; “Ramazan Ay’ı; rahmet ayıdır, mağfiret ayıdır, paylaşmaktır, yardımlaşmaktır, bir lokma ekmeği bölüşmektir, aç olanı doyurmak, çıplak olanı giydirmektir. 


Bizler de MHP Kars İl Başkanlığı olarak, hem Ramazan ay’ı münasebetiyle hem de ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Korona virüs sebebiyle Kars Merkez de tesbit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 600 aileye az da olsa tencerelerinin kaynaması için elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” Diyen yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in ümmeti olarak, komşumuz açken tok yatmayı kendimize zul bildik. Korona virüsten dolayı iftar çadırları ve iftar yemeklerinin verilmediği bir dönem de 600 ailemizin çorbasında az da olsa bizim de tuzumuz olsun istedik. 
Başarabildiysek ne mutlu bize. 


Yardım kolilerimizin oluşmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum” diye ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.