MHP İl Başkanı Adıgüzel: 2024'de Yeni Bir Ekiple Kars Belediyesini Tekrar Kazanacağız

Kars Olay- Kars’ta geçtiğimiz 27 Eylül 2020 Pazar günü yapılan 13. Olağan MHP Kars İl kongresinin güzel bir şekilde kazasız belasız kongrenin tamamlandığını belirten MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel yaptığı kongre değerlendirmesinde şu görüşlere yer verdi: “Öncelikle geçtiğimiz hafta gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisinin 13. Olağan kongresinin, Gazi Karsımıza, Şehrimize, Vatanımıza, Milliyetçi ve Ülkücü Harekete hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Güzel ve bizlere yakışır bir şekilde kazasız belasız kongremizi tamamladık. Ciddi anlamda yeni bir yönetim ve yeni bir ekiple bayrağı tekrar devraldık. Burada amacımız zaten bir atama ile gelmiştik, Kars’ta Milliyetçi Hareket olarak kongre sonrası arkadaşlarımızla toplantımızı en kısa sürede yapacağız. Öncelikli hedefimiz ilk olarak 2023’de yapılacak olan Milletvekili seçimlerine hazırlanmak ve akabinde 2024’de yapılacak olan Yerel seçimlere hazırlanmak. Ve biz hiçbir şekilde gündüz oturmadan gece uyumadan önceden olduğu gibi sahada olmaya devam edeceğiz. Kongremiz gayet güzel geçmiştir, ilçe başkanlarımızla yine yola devam kararı alındı. Merkez ilçe başkanımızla yine aynı devam ediyoruz. Yönetimde ciddi bir değişimler olmuştur. Özellikle altını çizerek söylemek istiyorum ki; yönetim kurulumuza aldığımız bütün arkadaşlarımız şaibesiz, tertemiz, pırıl pırıl tek amaç ve gayeleri Gazi Karsımıza ve partimize hizmet aşkıyla yanıp tutuşan arkadaşlarımızdır. Hiç birisinde zerre kadar şaibe yoktur ve hepsi birbirinden değerli ve temiz arkadaşlarımızdan oluşmuştur ve tüm arkadaşlarımızın gayesi şehirde Milliyetçi Hareket Partisini hak ettiği en güzel yere getirmek ve bu şehirden Türkiye Büyük Millet Meclisine bir Milletvekili göndermek ve akabinde Kars Belediyesini tekrar kazanmaktır. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karsli 16 Ekim 2020 23:14

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.