KARS Haber Girişi : 19 Kasım 2022 21:55

Metin Şentürk Ahmet Arslan Salonu'nda Sahne Aldı

Metin Şentürk Ahmet Arslan Salonu'nda Sahne Aldı
Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Metin Şentürk Kars’ta sevenleriyle buluştu.

Kars Olay- Birbirinden güzel eserleri Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Genç Bakış Açısı” programında seslendiren sanatçı Metin Şentürk, şarkılarıyla katılımcılara keyifli dakikalar yaşatırken, esprileriyle de salondakilerin yüzünü güldürmeyi başardı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün (KYK) organizasyonu dahilinde sahne alan Sanatçı Metin Şentürk’ü gençlerle birlikte 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan da dinledi.

Programın sonunda katılımcılar adına sahnede konuşan Ahmet Arslan; “Gönül gözü ile gören ve örnek olan sanatçımız ile Bakanımız Metin Kasapoğlu’na Kars gençleri adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.