KARS Haber Girişi : 21 Haziran 2021 23:50

Köyümde Yaşamak İçin Bir SÜRÜ Nedenim Var” Projesi Kars'ta da İmzalandı!

Köyümde Yaşamak İçin Bir SÜRÜ Nedenim Var” Projesi  Kars'ta da İmzalandı!
“Köyümde Yaşamak İçin Bir SÜRÜ Nedenim Var” Projesi kapsamında Kars Valiliği ile Ziraat Bankası arasında protokol imzalandı.

Kars Olay- ‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesi, bugün Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ile Ziraat Bankası Erzurum Bölge Satış Performans Müdürü Bünyamin Kılıç arasında imzalanan protokolle Kars‘ta da hayata geçti.

 

 

 Kars Valisi Türker Öksüz, “’Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesi kapsamında Valiliğimiz, Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğümüz, İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz, ilimizdeki hayvancılık potansiyelini daha da arttırmak, bu arada özellikle küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde hem yerli ırkların yetiştirilmesi hem küçükbaş hayvan sayısının artırılarak katma değer anlamında ilimizin daha fazla pay almasının sağlanması, hem de böylelikle bölgesel yerel kalkınma modeli oluşturması açısından bir projeyi uygulamayı düşündük ve bu amaçla da toplanmış bulunuyoruz.” dedi.

 

 

Vali Öksüz, projenin küçükbaş hayvan yetiştiriciliği açısından önemli bir adım olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti; “Bugün imzalayacağımız protokolle birlikte küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde bir adım atıyoruz, önemli bir adım.

 

İnşallah bölgemizdeki çiftçilerimize, üreticilerimize bu hayvancılık kalkınma modeli önemli katkılar sağlayacak. İlimizde bu projeyle hayvancılık ekonomisi yönünden önemli bir adımı atmış olacağız. Önümüzdeki günlerde protokolden sonra projenin adımlarını atmaya başlayacağız, müracaat, değerlendirme, kabul ve ondan sonra uygulama aşamaları var.

 

 Bu proje başladı ve devam ediyor. Biz de bu 22 illerden biri oluyoruz. Dolayısıyla ben, yöremizdeki çiftçilerimiz ve üreticilerimiz açısından projenin yararlı olacağını düşünüyorum. İnşallah projeyi başarılı şekilde uygularız. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfaderini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.