İLÇELER Haber Girişi : 12 Kasım 2021 23:31

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden Akyaka'ya 5 Milyon Yatırım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden Akyaka'ya 5 Milyon Yatırım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kardeş belediyecilik projesi kapsamında Akyaka ilçesine 5 milyon yatırım yaptı.

Kars Olay-  Kocaeli  Büyükşehir Belediyesinin 'Kardeş Belediye Projesi' projesi kapsamında Kars'ın Akyaka’ya ilçesine  yaptırdığı  parkın açılışı bugün yapıldı.

 

Açılışa; 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Öztekin Kaşukçi ile Kocaeli Belediyesi ilgili daire başkanları, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Akyaka Belediye Başkanı Ergğder Toptaş,  ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta konuşan Ahmet Arslan, Serhat ilçemiz Akyaka’ya ricamızı kırmayarak kardeş belediyecilik projeleri kapsamında yapılan oldukça kapsamlı bu güzel park için teşekür ederim.  5 milyon gibi ciddi bir rakamla ilçemize yapılan park ve çalışmalar bizleri oldukça mutlu etmiştir. Emeği geçen herkese, başta Kocaeli Büyükşehir  belediye başkanınımıza olmak üzere bütün hemşerilerim adına teşekür ederim." Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.