KARS Haber Girişi : 23 Ağustos 2022 17:28

Karslının Kâbusu Haline Gelen Hırsız Yine Soydu

Karslının Kâbusu Haline Gelen Hırsız Yine Soydu
Kars'ta esnafın kabusu haline gelen hırsız güvenlik kameralarına aldırış etmeden soygun yapmaya devam ediyor.

Kars Olay- Kars'ta, 4  Ağustos gecesi Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde  bulunan iş yerlerini soyan hırsız güvenlik kameralarına aldırış etmeden bir hırsızlık olayına daha imza attı. 

 

 

Gecenin karanlığını fırsat bilen hırsızın rahatlıkla yaptığı soygun Kazım Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir işletmenin güvenlik kamerasından.

 

Daha önce farklı işletmelerde hırsızlık yapan hırsız maske ile kamufle olmuşken bu kez eşkali belirli bir şekilde kamufle olmadan soygun yaptı. Güvenlik kamerasına an be an  yakalanan hırsız, kameraya aldırmadan kasada bulunan 5.000 tl'yi alarak kayıplara karıştı. 

 

Hırsızlık olayından dolayı zarara uğrayan İşletme sahipleri polise gidip şikayette bulundu. Güvenlik kamerası kayıtlarını alan polis  hırsızın bulunması için tahkikat  başlattı.  İşletme sahiplerinin tek isteği ise başka soygun olayları meydana gelmeden hırsızın tutuklanması.

 

Birçok hırsızlık olayına karışan ve esnafın kâbusu haline gelen hırsızın, yakalanıp yakalanmadığıyla ilgili yetkili mercilerden henüz bir açıklama yapılmadı.