KARS Haber Girişi : 01 Mayıs 2021 23:58

Kars Valisi Türker Öksüz, 1 Mayıs'ı Unuttu!

Kars Valisi Türker Öksüz, 1 Mayıs'ı Unuttu!
Kars Valisi Türker Öksüz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü unuttu!

Kars Olay- Kars Valisi Türker Öksüz,  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olan işçi bayramında sadece sosyal medya üzerinden mesaj yayınlamayı tercih ederken Kars Valiliğinin resmi sitesinden mesaj yayınlamayı tenezzül etmedi..

 

Hem Vali hem Belediye Başkanı Öksüz ne Kars Valiliğin resmi sitesinde ne de Kars Belediyesinin resmi sitesinden işçiler için mesaj yayınlamadı...

 

Sosyal medyadan 2-3 cümleyle işçi bayramını geçiştiren Vali Öksüz'ün Valiliğin ve Belediyenin resmi sitelerinden neden mesaj yayınlamadığı ise tartışmalarla birlikte merak konusu oldu!

 

Kars Valisi Türker Öksüz'ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajının neden hem Kars Valiliği'nin hem de Kars Belediyesinin resmi sitesinden yayınlanamadığı konusunda  ise ayrıca bir açıklama yapılmadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • bunasılhaber 02 Mayıs 2021 17:23

    Bu nasıl haber Allah aşkına... Kars Valiliği mesaj yayınlamış, görmüyor musunuz? Şehirde yazılacak o kadar çok haber, o kadar çok insan hikayesi varken bu yatığınız haber mi şimdi ? Bu sitede bir şey var ! İlk sahibinin nasıl gittiği belli ! Şimdi sıra şimdiki sahibinde mi acaba! Valiliğin 1 mayıs mesajı tıklayın görün...insanlara niye yanlış bilgi veriyorsunuz ? https://twitter.com/KarsValiligi/status/1388237687354761225?s=20