KARS Haber Girişi : 02 Haziran 2023 12:43

Kars Turizmi Ankara Gündeminde

Kars Turizmi Ankara Gündeminde
Kars'ın kış turizmi Ankara gündemine taşındı.

Kars Olay- 2023/2024 Kış turizmi hazırlıklarının başlaması ile birlikte TCDD genel müdürlüğünde Çeşitli görüşmeler yapıldı. Görüşmelere İlimiz turizmini temsilen İl kültür ve turizm müdürü Sn: Hayrettin ÇETİN Tren Garı Yolcu Müdürü Sn: Muharrem TORAMAN ve Kars Turizm Birliği Başkanı Sn:  Halit ÖZER katıldı. 


TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sn; Şinasi KAZANCIOĞLU  ve Dire BaşkanıSn;  Erhan TEPE ayrıca TÜRSAB yetkililerinin de Katıldığı Toplantı TCDD TAŞIMACILIK A.Ş   ev sahipliğinde gerçekleşti.  



Kars turizminin talebi; trenin şehrimize erken saatlerde gelmesi, yeni rota Çıldır’a tren seferlerinin  konulması, ara istasyonların azaltılması. Tren satışlarının sezon öncesi satışa açılması, hijyen ve kalite hizmetine hassasiyet gösterilmesi, tren vagon satışlarının daha profesyonel şeklinde satışa sunulması, V.B görüşmeler gerçekleştirildi. Genel Müdürlük ve Daire Başkanlığınca alınan talepler dikkate alınacağını ve bu hassasiyet ile sürece başlayacaklarını belirttiler. Ayrıca bu hizmetin daha kaliteli ilerlemesi hususunda Tren vagon satışlarının Türsab ile istişareli olabileceği de görüşmeler arasındaydı. TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürü Sn : Ufuk YALÇIN ‘da Kars turizm heyetini Makamında kabul ederek kış sezonun da hep birlikte bölge kalkınması için çalışacaklarını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.