EKONOMİ Haber Girişi : 29 Haziran 2022 00:31

Kars Turizm Birliği Başkanı Halit Özer, Kars Turizmi İçin Ek Sefer Talep Etti

Kars Turizm Birliği Başkanı Halit Özer, Kars Turizmi İçin Ek Sefer Talep Etti
Kars'ta turizmin canlanması için ek seferlere ihtiyaç olduğunu aktaran Kars Turizm Birliği Başkanı Halit Özer yetkililere seslendi.

Kars Olay- Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkması ülke turizmi adına büyük beklentiye yol açarken, Karslı turizmcileri de harekete geçirdi.  Kars Turizm Birliği Başkanı Halit Özer Kars'a daha fazla turist gelebilmesi için ek seferlere ihtiyaç duyulduğunu aktardı. 

 

Başkan Özer yaptığı açıklamada; "2022 yılı Kurban Bayramı Tatili 9 güne çıkınca Ülke turizminin yüzü gülüyor. 
Bu nedenle doğu ve doğuanadoluya bir akın var gerek yerli gerekse yabancı turistler yönlerini kars’a çevirdi. Oldukça uzun olan bayram tatili çok sayıda gurbetçinin Kars’a gelmesine neden oluyor. 
Tabi haliyle Gerek kara yolu gerekse havayolu gerekse de demir yolu yoğun talep nedeni ile insanların seyahat için yer bulmaları zorlaşıyor.

Bu nedenle ilgili yetkililerden Turizm birliği ve Üye işletmelerimizin talebi; Uçak,karayolu ve Demir yolu Kars seferlerine Ek seferlerin konularak 9 günlük bayram tatilinde bölge turizminin yüzünü güldürmek isteğindeyiz" İfadelerine yer verdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.