KARS Haber Girişi : 25 Ekim 2021 15:39

Kars Ticaret İl Müdürlüğü Tüketici Hakları Konulu Afiş Tasarım Yarışması Düzenledi

Kars Ticaret İl Müdürlüğü Tüketici Hakları Konulu  Afiş Tasarım Yarışması Düzenledi
KARS TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASINDA ÖDÜLLÜ TÜKETİCİ HAKLARI KONULU AFİŞ TASARIM YARIŞMASI BAŞLATILDII!!!

Kars Olay-Yarışma sayesinde, gençlerin  düşünme becerilerinin gelişmesine ve tasarımcı kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmak, toplumu bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak kazanımı amaçlanırken  düzenlenen ödüllü  yarışmaya katılımın  da  ücretsiz olduğu belirtildi. 

 

 Kars Valiliğinden yapılan duyuruda; "Ticaret Bakanlığı tarafından muhtelif görsel iletişim tekniklerinin kullanılması suretiyle, vatandaşlarımızı tüketici hakları konusunda bilinçlendirerek güncel tüketici sorunlarına karşı toplumsal farkındalık düzeyini artırmak ile sürdürülebilir tüketim kalıplarını yurt çapında teşvik etmek amacıyla, ülkemizdeki üniversitelerin Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarımı, İletişim ve Tasarım, İletişim Bilimleri, Medya ve Görsel Sanatlar, Halkla ilişkiler ve Reklamcılık ile benzeri bölümlerinde ön lisans, lisans veya yüksek lisans öğrenimi görmekte olan öğrencilerin katılabileceği "Tüketici Hakları” konulu bir afiş tasarım yarışması düzenlenmiştir.

 

Bahse konu afiş tasarım yarışmasına ilişkin olarak hazırlanan şartname, muvafakatname, katılım formu ve taahhütname ile yarışma afişine https://tuketici.ticaret.gov.tr/duyurular/tuketici-haklari-konulu-afis-tasarim-yarismasi adresinden ulaşılabilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Denildi.

YARIŞMA DETAYLARI İÇİN TIKLA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.