BÖLGE Haber Girişi : 13 Mayıs 2020 14:52

Kars'tan Korkutan Corona Virüs Rakamları!

Kars'tan Korkutan Corona Virüs Rakamları!
Gelen bir son dakika haberine göre; Kovid-19 tedbirleri Anadolu’daki bazı şehirlerde rehavet endişelendiriyor. Özellikle dokuz ilde artan vaka sayıları uzmanları tedirgin ediyor. Anılan dokuz ilin arasında Kars'ta var.... İşte o iller...

Kars Olay Corona Virüsle mücadelede alınan tedbirler büyük şehirlerde vaka sayılarını aşağıya çekerken, Adanolu’da bazı şehirlerden endişelendiren haberler geldi.

 

Havaların ısınmasıyla evde izolasyonu gevşeten vatandaşlar, maske, sosyal mesafe gibi hayati tedbirleri de ihmal edince vaka sayıları arttı.

 

KARS VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ: "SON 10 GÜNDE VAKA SAYILARIMIZDA ARTIŞ OLDU"
Kars’ta son güncel rakamlar açıklanmadı ama bizzat Kars Valisi Türker Öksüz vatandaşları uyardı: “Maalesef sokaklarımızın dolu olduğunu ve vatandaşlarımızın sosyal mesafe kuralına riayet etmediklerini görüyoruz. Son 10 günde vaka sayılarımızda artış olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.”


9 İL TEHLİKEDE 
Alınan tedbirlere rağmen Batman, Kars, Uşak, Düzce, Gaziantep, Van, Adıyaman, Rize ve Zonguldak gibi illerde vaka sayıları alarm vermeye başladı. Bu iller için de sokağa çıkma yasağı kararı gelebilir.

 

Kaynak: Milliyet

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ümit 16 Mayıs 2020 01:21

    Bayramda her yer kapalı sizde boş konuşmayın kimsenin sehrinden çıktığı yok Kars'ta yayilmasin tek nedeni cahillik başka bir sebebi yok bizde karsliyiz geldik ama 2 kere test olduk.

  • Sevemedim seni 3 k 15 Mayıs 2020 23:30

    Karsa giriş çıkış kapatılsın önümüz bayram çok tehlikeli olabilir.

  • ??? 14 Mayıs 2020 10:40

    Ya bu güncel rakamları neden halkla paylaşmıyorsunuz ?Çok ama ne kadar yani?

  • Kars 14 Mayıs 2020 09:18

    Nişan yapanlardan Allah sorsun milletin günahına girdiler bu vebal iki taraftada yakalarındadır

  • Zeynep Yıldırım 13 Mayıs 2020 16:03

    Şehir dışından gelenleri alın meydanlarda salına salına gezsinler... Düşüncesiz cahil insanlar yüzünden millet perişan oldu, korona bitecek bekleyin